Novinky

Hrad Doubravka

D I P L O M

OK1KPU 50 DOUBRAVKA

 

Za účelem zvýšení aktivity radioamatérského provozu a připomenutí 50. výročí založení radioklubu ČRK OK1KPU Doubravka Teplice, je vyhlášena tříměsíční aktivita stanic teplicka s možností získat pamětní diplom 50 let OK1KPU za uskutečněná spojení se speciálními volacími značkami přidělenými radioamatérské stanici OK1KPU a individuálními stanicemi teplicka, které se této aktivity zúčastní.

 

V průběhu aktivity bude stanice OK1KPU střídavě vysílat pod speciálními volacími značkami

květen - OL50HRAD, červen - OL50CASTLE, červenec - OL50KPU.

 

 

Podmínkou pro získání diplomu je navázat v období 1.5. - 31.7.2009 počet spojení s celkovým ziskem 50 bodů, všemi druhy provozu, bez rozdílu pásma a s možností využití VKV převaděčů. Diplom bude za stejných podmínek vydán posluchačům (SWL).

 

S každou speciální volačkou stanice OK1KPU je možno navázat v každém soutěžním měsíci jedno soutěžní spojení ohodnocené 10 body. S každou individuální stanicí teplicka je možno navázat v každém soutěžním měsíci jedno soutěžní spojení ohodnocené 1 bodem. Stanice teplicka, které se do aktivity zapojí budou dávat výzvu „Výzva Doubravka“.

 

Žadatelé o diplom zašlou do 31.10.2009, na adresu vyhodnocovatele, písemný výpis z LOGu o uskutečněných spojeních, posluchači (SWL) o poslechu a na základě provedené kontroly splnění stanovených podmínek, bude žadateli zaslán bezplatně diplom.

Součástí žádosti musí být čestné prohlášení tohoto znění: „Prohlašuji na svou čest, že jsem všechna spojení (SWL odposlechy) učinil v souladu s podmínkami pro vydání diplomu“ + vlastnoruční podpis.

 

Adresa vyhodnocovatele:

Ing. Ladislav Vais

Ruská 457/131

417 01 Dubí u Teplic 1

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

50 LET OK1KPU